Dating for tykke mennesker Skive
Date: 2017-03-01 21:57

Video: Dating for tykke mennesker Skive

Er du særdeles glad for whisky? Så kender du sikkert allerede Kruts Karport. Og hvis ikke – så tag din date i hånden og få nogle vilde whiskysmagsoplevelser sammen. For udover et bredt whiskyudvalg, så bliver den serveret af et kyndigt og fagligt personale, der kan give råd og vejledning for optimale smagsindtryk, samtidigt med at de fortæller passioneret om whiskyens historie og oprindelse.
Er de gyldne dråber lidt for skrappe for daten, så kan de nemt skiftes ud med Kruts egen lækre fadøl fra tjekkisk bryggeri.


Kruts karport, Østerbro.

Erotiske historier og noveller om personer der har

Hvis du har inviteret din date på den klassiske tur rundt om søerne, burde I slå et smut forbi Mikropolis på Vendersgade. Nede i den lille, smarte, men hyggelige dagligstue af en bar, serverer de special-øl på fad, og kan du ikke helt beslutte dig for, om du hellere vil have en cocktail, så frygt ej, for som en fast del af menuen kan du få kombinationen af øl og cocktails i skøn forening med både søde, sure og bitre smagsindtryk. Skål!


Mikropolis, Indre by.

Tabasco

På den ydre del af Amager ligger kælderen Ingolfs kaffebar, der også serverer mad og drikkevarer på farverige træborde udendørs, når vejret er til det. Hvis du og din date bevæger jer inden for vil I med det samme blive ramt af den hyggelige stemning, når I sætter jer ved at af de mange træborde og indtager jeres kaffe, øl, brunch, frokost eller aftensmad, der både er til grøntsagsgnaskere og kødædere.

Bent-Sture

På den kendte bodegagade, der også huserer det populære Karrusellen, ligger den lille perle Café Ægir, hvor der er plads til de pulserende rygere, mønter i jukeboksen og selvfølgelig billige øl. Hvis scenariet skal være casual, tilbagelænet og hvis begge parter vel og mærke er udadvendte (stamgæster i baren er der et par stykker af, og de er alle meget snakkesalige, mens man indgiver sin bestilling til de søde bartendere bag disken) og rygere, så er Café Ægir det rette sted.

En legendarisk cocktailbar hvis du virkelig vil imponere og fremstå dekadent og classy. Ruby har høj status i branchen – og det forstår man, når man får serveret deres vilde og smagfulde cocktails af afsindig fagligt begavede bartendere. Det er muligt at reservere bord, hvis du vil give din date the grand tour inden for cocktails, bortset fra torsdag, fredag og lørdag.

Barbersalon, italienske specialiteter og luksuriøse cocktails. Det virker ikke til at der er noget der mangler i den flot udsmykkede salon/bar/restaurant, som Salotto 97 er. Seating-muligheder er der masser af i forhold til komfort, hvor du og din date både kan læne dig tilbage i tunge chesterfield-sofaer eller ved barstolene oppe ved den rustikke disk. Fremragende og særdeles serviceminded betjening, som vil sørge for at du og din date får en fantastisk aften.


Salotto 97, Indre by.

En hurtig morgen-croissant eller spanske frokost-specialiteter? Uanset hvad, så er der mange muligheder for at imponere daten på La Esquina, der også serverer lækker spansk rødvin, flaskebajere og cava til de tørstige. Stemningen er uformel med sin dæmpede og behagelige belysning, og selvom stedet klart har et spansk islæt, så kan man stadig ane den nordiske inspiration fra det bastante træværk i baren.


La Esquina, Østerbro.

Tjili Pop
Adresse : Rantzausgade 78

Små lurvede kroge, bløde lænestole og både kolde øl i køleren og lettere anretninger fra køkkenet. På en første date er Tjili Pop oplagt på grund af den uformelle og hyggelige atmosfære, hvor der absolut er stor sandsynlighed for, at man kan få sig sin egen lille intime krog, så man virkelig kan komme tæt på sin date. Husk dog at tjekke for events inden du drager mod Tjili Pop medmindre du og din date ikke behøver at konversere og bare lytte til koncerter, foredrag eller oplæsninger.

Dette er fortællingen om den finansielle krise anno 7558-59. Forfatteren Søren Ellemose fokuserer dels på selve hændelserne, dels søger at forklare sammenhængene i det finansielle system, og hvorfor det kunne gå så galt som det gjorde.

Bogen går tæt på aktiemarkederne, danske bankkrak, islandsk geyser-økonomi . Finanskrisen handler om skurke og fantaster med vilde drømme – og om en hel verden, der glemte at træerne ikke vokser ind i himlen.

Bogen giver en enestående mulighed for at forstå en af de alvorligste økonomiske kriser, verden endnu har oplevet.

Bestil eller læs mere om bogen hos

Er du ølfanatiker, til gadeliv og varme sommeraftner? Så er Kølsters Tolv Haner et fremragende bud til en date. Og det er både første, anden og tredje date. Selve baren, hvor de serverer egne øl og forskellige snacks, er ikke vanvittig stor, men til gengæld er der masser af plads uden for på den mange borde, hvor du dog muligvis må dele pladsen med ligesindede øl-entusiaster i skæret fra farverige lyspærer.

Dating for tykke mennesker Skive : Pics. More pics: Dating for tykke mennesker Skive.