Match dk anmeldelser Albertslund
Date: 2017-04-24 01:19

  Super behageligt, meget nemt og fleksibelt
  Jeg udfyldte formularen og skrev at jeg har akut brug for hjælp da jeg havde tandpine. Inden længe blev jeg ringet op af en sød og hjælpsom medarbejder fra , som hjalp mig med at finde tid hos en en tandlæge som passede til mine præferencer. Jeg er nu fast patient hos tandlægen og er meget tilfreds med oplevelsen.

  Nemt og hurtigt
  Min tandlæge nåede lige at sige til mig at jeg skal ha lavet en tandkrone , inden han blev syg på ubestemt tid. Så sagde min kollega til mig at jeg kunne prøve tandbud for at finde en ny tandlæge. Det gik super nemt og jeg kunne i ro og mag vælge mig en ny tandlæge.

  Hos kan du finde en række af landets bedste tandlæger. Pris og kvalitet på tandlægeydelser kan variere meget fra klinik til klinik. Vi hjælper med at finde tandlæger, der passer til lige netop din behandling – gratis og uforpligtende.

  Gennemsigtighed vi har manglet
  - De er både dygtige, professionelle og rigtig gode til at finde en tandlæge der matcher til mine præferencer. Det er dejligt at der endelig er kommet nogen, der kan hjælpe med at finde gode tandlægepriser på tandlæger i Danmark. Det er noget jeg har manglet i rigtig lang tid.