Single dating app Silkeborg
Date: 2017-03-01 13:38

Video: Single dating app Silkeborg

Should I stay or should I go now? Stiller du dig selv spørgsmålet om, hvorvidt din partner er den eneste ene, eller om du måske burde tage dit gode tøj og gå. Så kan det være en hjælp at holde øje med et enkelt tegn.

Her er tegn nummer ét på, at dit forhold er dødsdømt | BT

Han fortæller, at en fantasi om en kendt i ny og næ ikke skader, men at der er fare på færde, hvis man bliver ved med at se sig om efter andre folk.

Singler i danmark

Ansvarshavende chefredaktør:
Jens Grund (konst. ansv.)
Jonas Kuld Rathje

Forhandlere af BLF Huntings produkter

»Hvis du bliver ved med at overveje, hvordan det mon ville være at være sammen med en anden, så er det på tide at komme videre,« siger James Preece til Daily Mail.

Der er dog håb endnu, hvis først tankerne om det frie singleliv skulle trænge sig på, og rådet fra James Preece er egentlig ret simpelt.

BTMX P/S
Pilestræde 89
6697 København K
Danmark
Tlf. +95 8875 7588
CVR. 88898999

OK Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Læs også:
Nyt dating-koncept kommer til Danmark: Betal kroner og få en kæreste

»Snak med din partner om det, før du begynder at snakke med nogle nye. Og husk: Det er bedre at komme ud af et dødt forhold end at forblive sammen med en bare for at gøre det,« siger James Preece.

Single dating app Silkeborg : Pics. More pics: Single dating app Silkeborg.