Speed dating i københavn Gladsaxe
Date: 2017-04-23 00:50

Video: Speed dating i københavn Gladsaxe

Du bliver budt velkommen af en af vores værter med en velkomstdrink i form af et glas vin (eller kaffe/te/vand hvis du foretrækker det)

Dating - anmeldelser af danske dating sider

Velkommen til en verden af oplevelser for singles only. Vi tror på at det ærligste møde mellem to mennesker er face-to-face. Det herligste møde mellem singler er under hyggelige intime forhold - uden presset fra en blind date! Vi har derfor specialiseret os i at lave skønne events for skønne singler. Læs mere

Speeddating | Running Dinner

inviterer denne aften til speeddating på Cafe Sommersko i København, hvor du kan date op til 65 singler i 5 minutter ad gangen.

–Dating i København –

Har du deltaget i en fuldt betalt Speed Dating event, hvor du hverken har krydset ‘Ja’ eller ‘Ven’ i dit match kort, kommer du gratis med til én ny Speed Dating Event. Du vil automatisk få besked efter gennemgang af dine Speed Dating match resultater. Det er let og ukompliceret, det garanterer vi!

Måske er du på vej på en date allerede dagen efter et Speeddating arrangement.
De singler du møder til Speeddating, er i nøjagtig samme situation som dig - de vil også gerne date en potentiel kæreste. Ved at tilmelde dig Speeddating så sætter du handling bag dit ønske om at møde kærligheden, og krydser dit spor med singler i din egen situation, og dermed optimerer du også sandsynligheden for, at du møder den eneste ene.
 

Speed dating er klassikeren. Du tilmelder dig og møder på en cafe eller bar i København eller Aarhus og så bliver du vist hen til din plads. Er du kvinde bliver du siddende ved bordet hele vejen igennem mens mændene så rykker til næste bord. Du har 5 minutter med hver kandidat og til sidst udfylder du et skema, hvor du kan vælge hvem du gerne vil se igen. Er der match, så får i begge tilsendt link til hinandens profiler på Seeqone og kan så tage den videre derfra.

Speeddating kan på den måde være medvirkende til, at nogle af disse personer i salen finder sammen eller i hvert fald mødes igen over en kop kaffe. Nogle mennesker er vanvittigt gode til speeddating og får vildt mange nye venner, kærester og generelle kontakter ud af det. Samtidigt er der dog også en masse mennesker det slet ikke fungerer for. Nogle mennesker er eksempelvis overhovedet bare ikke gode til førsteindtryk, altså nogle mennesker man er nødt til at lære lidt bedre at kende end 5 minutters speeddating kan gøre, før man finder dem vanvittigt interessante.

Målgruppen for Seeqone er mænd og kvinder mellem 68 og 96 år og de enkelte events har forskellige aldersgrænser for eksempel 68-85 år, 76-88 år, 89-96 år eller 78-96 år. Der er altså god mulighed for at møde nogen der passer til din alder. Ifølge Seeqone 8767 s stifter er det et bredt udvalg af singler, de fleste fra Danmark, men også en hel del expats og udlændinge som er på udkig efter en dansk kæreste.

Alle kommer med det samme formål, og ingen behøver at være nervøs over at lade den anden vide at man er interesseret, eller for den sags skyld at skulle afvise den anden person! Det ”svære arbejde” klarer vi for dig :-) Du skal blot tænke på, hvem du evt. kunne være interesseret i.

Seeqone er hurtig blevet et af Danmarks største event bureauer der arranger varianter af den klassiske speed dating. De fleste har nok hørt om speed dating, men hvad med resten af koncepterne? Her er hvad du får med hver variant:

Speed dating i københavn Gladsaxe : Pics. More pics: Speed dating i københavn Gladsaxe.