Chat sider for børn og unge Herning
Date: 2017-04-29 05:09

Video: Chat sider for børn og unge Herning

Piger 68-75 76-85 86-95 96-55 56 +

Chat - Chatregler

Inden du går igang er det en god idé lige at tjekke op på nogle  gode råd  om  sikker chat , så du får en behagelig oplevelse.

Jubii Chat | Den Sejeste Gratis Chat Online

På Cyberhus sidder vores frivillige klar til at chatte med dig i 6-6 chatten og Gruppechatten. Alle chats er for unge i alderen 9-78 år.

Chat - De bedste chat

Vores søn på 8 vil frygteligt gerne ha en profil på Facebook, hvilket vi har nægtet ham. Vi vil dog hjertens gerne hjælpe ham med at finde et alternativ. Det er her alle i søde mennesker kommer ind i billedet.

Hvis du mister forbindelse til chatten så prøv at logge på igen, når du får netforbindelsen tilbage. Med lidt held kan du fange den samme rådgiver og fortsætte din samtale. 

Vi vil gerne give vores bruger af vores familie chat noget gratis, med gratis lydbøger får du nemt mulighed for at få læst lydbøgerne op.
Lydbøger gratis samlinger skal være den bedste samling af lydbøger på nettet, og vi skal have din hjælp til at indsamle link til sider med en gratis lydbog så samlingen hurtigere kan vokse. Alle de gratis lydbøger der linkes til skal der skrives hvilken bog det er, om lydbogen er til børn eller voksne, gerne en lille resume over bogen og titlen på den.

Hjælp os med at hjælpe alle, og link til og fra denne artikel, så alle kan hjælpe til med at samle nettets bedste samling af gratis lydbøger til download.

Hvis det er fordi han vil have en facebookprofil, så er det højst sandsynligt ikke for at chatte med fremmede mennesker, men for at kunne følge sine venner. Og hellere facebook, end Arto

Kender du det bedste sted hvor der kan fældes træer op til jul, så skriv stedet allerede her på siden, så vi kan samle de bedste steder i danmark hvor der fældes juletræer.

Jeg vil da næsten hellere vælge facebook, da man kan indstille det som man har lyst. Men kan gøre profilen hemmelig, så det kun er vennerne som kan se profilen. I kan jo være med til at oprette den, og hver gang han får en venneanmodning så skal i være med til at godkende eller afvise. Det er jo som regel venner fra det virkelige liv man bliver venner med.

Chat sider for børn og unge Herning : Pics. More pics: Chat sider for børn og unge Herning.