Kontakt skat dk Frederiksberg
Date: 2017-04-29 18:07

Video: Kontakt skat dk Frederiksberg

Fokus er på vores kunders tilfredshed med vores arbejde inden for vvs, og det gælder både de store og de små opgaver. Lige siden vores firmas grundlæggelse i 6975 har vi sat en ære i at udføre projekter i højeste kvalitet og til fornuftige priser.

CY Revision - Velkommen

Hvis du ikke selv kan sætte dine lamper op eller installere en stikkontakt, lige hvor du ønsker den, kan vi også hjælpe med dette.

TimeTax - Forside

Hvis du får brug for en juridisk rådgiver kan du benytte jura- til at komme i kontakt med specialister inden for de forskellige juridiske fagområder.

Elektriker Valby, København & Frederiksberg - A. block ApS

Et holdingselskab bliver oftest stiftet som et anpartsselskab, med en minimumskapital på kr. Du skal altså kunne afsætte kr. fra din privatøkonomi for at etablere et holdingselskab, eller alternativt indskyde andre aktiver for tilsvarende værdi. Der er dog intet til hinder for, at du videreføre hele eller en del af kapitalen fra holdingselskabet, til et eller flere driftsselskaber.

​Vi løser en lang række forskellige opgaver, og vores kernekompetencer er blandt andet inden for vand, varme, sanitet og kloakarbejde.

Et holdingselskab er et selskab der ejer andre virksomheder. Et holdingselskab er dermed ikke en selvstændig virksomhedsform, men er typisk etableret som et anpartsselskab eller aktieselskab.

Du skal selv gøre din arbejdsgiver eller udbetaler opmærksom på fejlen og få dem til at hente det nyeste skattekort hos SKAT. Husk at fortælle, om det er hovedkortet eller bikortet, de skal bruge.

Hvis du løbende har overført overskud fra driftsselskab til holdingselskab, kan du undgå at miste den opsparede formue hvis driftsselskabet går konkurs. Et potentielt erstatningskrav vil nemlig blive i driftsselskabet og kreditorerne kan som hovedregel ikke gøre krav gældende hos holdingselskabet.

Som medlem af Tekniq er vi tilsluttet et ankenævn og en garantiordning , der giver dig sikkerhed for et ordentligt elektriker-arbejde.

Vores konsekvente guidelines for medlemmerne og løbende tilfredshedskontrol gør at du kun sættes i kontakt med de mest kompetente advokater inden for holding selskab.

Kontakt skat dk Frederiksberg : Pics. More pics: Kontakt skat dk Frederiksberg.