Polske singler i danmark Jammerbugt
Date: 2017-03-01 13:00

Video: Polske singler i danmark Jammerbugt

BTMX P/S
Pilestræde 89
6697 København K
Danmark
Tlf. +95 8875 7588
CVR. 88898999

Rejser for voksne | Vitus Rejser

Bokseren Dina Thorslund udfordrede 'Vild Med Dans'-vinderen Sarah Mahfoud til en kamp om tronen i dansk dameboksning. Men den kamp bliver aldrig til noget.

Udfordrede 'Vild Med Dans'-vinder: Nu får hun tørt på af

»Hun (Thorslund, red.) kan takke sin arbejdsgiver for, at hun aldrig får chancen mod Sarah Mahfoud. Fire gange har jeg tilbudt Sauerland en kamp mellem Patrick Nielsen og Lolenga Mock, og så fik de lov til at sige i BT, at mit tilbud kun var for at promovere mine egne stævner via deres navn. Rend mig i røven med deres navn. De interesserer mig ikke en skid,« siger Mogens Palle og fortsætter:

Classensgade Antikvariat - Drikke/Drinks

Samtidig hjælper det ikke, at Dina Thorslund er på kontrakt hos Team Sauerland, som Mogens Palle ikke har specielt høje tanker om.

OK Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Denne information deles med tredjepart. Læs mere

Læs også:
Først vandt hun Vild med dans: Nu får sejren en anden stor drøm til at gå i opfyldelse

Ansvarshavende chefredaktør:
Jens Grund (konst. ansv.)
Jonas Kuld Rathje

»Dina Thorslund kommer ikke på noget tidspunkt til at møde Sarah Mahfoud. Overhovedet ikke. Hun er så langt fremme, at hun nu er hovedkæmper for Sauerland og skal bokse titelkamp. Det er malplaceret ad helvedes til at komme med en udfordring til en bokser, der ikke engang er debuteret som professionel endnu. Det er helt ude i kampen,« siger Mogens Palle.

Læs også:
Bokse-dronning udfordrer Vild Med Dans-vinder: Lad os sætte tingene på plads

Læs også:
Vild Med Dans -vinders drøm går i opfyldelse: Hun er et kæmpe scoop

Polske singler i danmark Jammerbugt : Pics. More pics: Polske singler i danmark Jammerbugt.