Bedste date i københavn Slagelse
Date: 2017-04-25 07:33

Video: Bedste date i københavn Slagelse

Men disse forestillinger kan måske føles som noget, der er for godt til at være sandt. Sidste gang du var ude med dine venner, dukkede der en yderst interessant og morsom person op, men igen viste sig at være en stor fejltagelse. Også en tur i biografen på en blind date en af dine venner satte dig op med, endte i skuffelse.

Comedy kalender – fyldt med komik og spas – Comedy Kalenderen

København er en havneby, og livet i byen sværmer også omkring det våde element. Så hvis din date skal have det som en fisk i vandet, skal I ud på bølgen blå. Start ved GoBoat på Islands Brygge 65-67, hvor I kan leje jeres egen lille - solcelledrevne - båd, og sejle rundt i havnen, mens I nyder en lækker picnic. Er I til lidt mere luksus tilbyder Bojesens Dinner Cruise fra juni samme koncept, bare hvor der er skruet op på lækkerhedsfaktoren hele vejen rundt.

Date i København – 12 hyggelige caféer | Single - Fra

Barbersalon, italienske specialiteter og luksuriøse cocktails. Det virker ikke til at der er noget der mangler i den flot udsmykkede salon/bar/restaurant, som Salotto 97 er. Seating-muligheder er der masser af i forhold til komfort, hvor du og din date både kan læne dig tilbage i tunge chesterfield-sofaer eller ved barstolene oppe ved den rustikke disk. Fremragende og særdeles serviceminded betjening, som vil sørge for at du og din date får en fantastisk aften.


Salotto 97, Indre by.

De 5 dates - Restaurant og café - AOK Alt om København

Er du for sent ude med bordbestillingen, kan du i stedet overraske kæresten med sushi og en romantisk picnic på stuegulvet med stearinlys, champagne og pejseild på dvd.

Hvis du har inviteret din date på den klassiske tur rundt om søerne, burde I slå et smut forbi Mikropolis på Vendersgade. Nede i den lille, smarte, men hyggelige dagligstue af en bar, serverer de special-øl på fad, og kan du ikke helt beslutte dig for, om du hellere vil have en cocktail, så frygt ej, for som en fast del af menuen kan du få kombinationen af øl og cocktails i skøn forening med både søde, sure og bitre smagsindtryk. Skål!


Mikropolis, Indre by.

Hvis I ikke lige er til at sidde og stirre hinanden dybt i øjnene over stearinlysets blafrende skær, så få rusket godt op i din date ved at fortage jer noget aktivt sammen. Start i Copenhagen Cable Park på Kraftværksvej 75, Amager.

Spil fodbold mod alle dine venner eller kollegaer iført de sjove kæmpe bumper balls. Den eneste regel er: Der er ingen regler.

Lige ud til Sortedam Dossering på Østerbro ligger en kælder med dunkel belysning og fremragende øl på fad. Søernes Ølbar er navnet på baren, som udover at være et godt sted for fodboldentusiaster, også er et genialt sted til en første, anden eller tredje date, hvis man er glad for god kvalitetsøl serveret af et passioneret personale. Under varmere temperaturer, kan du både nyde din øl, din date og udsigten udover søerne ved bordene placeret lige ud fra den lille kælder.

Søernes Ølbar, Østerbro.

At være romantisk må gerne være lidt old-school, så vi foreslår, at daten starter i Tivoli. Her, i den gamle have, er der blevet stjålet kys i titusindvis, og få steder så mange som i de go'e gamle ballongynger med København som kulisse. Herefter prajer I en cykeltaxa og cruiser igennem byen i ro og mag - gerne med en flaske hvidvin - husk at byde chaufføren på et glas også.

Kærlighed kan ikke måles i penge, og de bedste ting her i livet er alligevel gratis. Så en budgetvenlig date betyder ikke, at man er nærig - blot at man går mere op i personen end pengepungen.

Bedste date i københavn Slagelse : Pics. More pics: Bedste date i københavn Slagelse.