Chat online danmark Læsø
Date: 2017-04-24 12:50

Video: Chat online danmark Læsø

Fra den 6. februar vil fem præster yde sjælesorg til danskerne via chat på nettet. For kirken skal møde folk dér, hvor de er, fortæller projektleder og præst Pernille Hornum. Tilbuddet sjæ er til alle, der har brug for at dele små og store sorger.

Find rejser, afbudsrejser, billige rejser, restpladser

I fire år har folkekirken eksperimenteret med at holde vielser uden for kirken. Nu gøres ordningen permanent, har landets biskopper besluttet. Det glæder lokal præst.

Afslapning, hygge og tid til at væ re sammen. Parker din bil om bord på fæ rgen og lad os bekymre os om transporten. Nyd et læ kkert må ltid med en fantastisk havudsigt om bord, gø r en god handel i vores butik om bord, og bliv underholdt med live underholdning. Og har du lyst til at forkæ le dig selv ekstra meget, kan du nyde et besø g i vores fabelagtige spa. I norske skoleferier forvandles Stena Saga til en fæ rge for bø rn, 'Bø rnenes Bå d', og piraterne kommer og overtager skibet!

Frederikshavn - Oslo er den eneste rute mellem Nordjylland og Oslo

Velkommen om bord!

Frederikshavn - Oslo: Færge til Oslo i Norge - Stena Line

Ved gudstjenesten på søndag den 7. april er prædikenen lagt i hænderne hos Anne Kirstine Lund Mathisen. Anne er til daglig afdelingsleder i AOF Brønderslev og er opvokset i Klokkerholm.

Der sker rigtig meget inden for moderne salmedigtning i disse år og med en stor sproglig fornyelse. Da salmebogstillægget ”655 salmer” sidste år blev udgivet blev det revet væk, så man måtte på venteliste til det nye oplag. Vi har inviteret den største.

“Der kom en soldat marcherende hen ad landevejen: Èn, to! én, to! Han havde sit tornyster på ryggen og en sabel ved siden….” Sådan begynder . Andersens sit eventyr “Fyrtøjet”. Vi husker,.

Slå katten af tønden! - og kom til Fastelavnsgudstjeneste i Klokkerholm: Søndag den 76. februar 7567 kl. i præstegårdens konfirmandstue, Bredkærsvej 77, Klokkerholm.

Du behø ver ikke at kede dig. Stena Saga har faciliteter som restauranter, barer, Pure Nordic Spa, taxfree butikker, områ de med spillemaskiner, diskotek og live underholdning.

TUBA tilbyder anonym og gratis terapi og rådgivning til unge mellem 69 og 85 år, der er vokset op i familier med alkohol- eller stofmisbrug - se under en specifik afdeling hvilken aldersgruppe vi tilbyder terapi og rådgivning til i dit område.

I skoleferierne er der som regel underholdning for bø rnene på Stena Saga, med pirat-aktiviteter og masser af sjov for de yngste passagerer.

Chat online danmark Læsø : Pics. More pics: Chat online danmark Læsø.