Find nye venner Fanø
Date: 2017-03-01 09:00

Video: Find nye venner Fanø

/// Dagens navn / Glostrup Kommune har ansat Tibbe Knudsen, forud ejendomsadministrator i NKT Holding, som chef for et nyetableret ejendomscenter.

Sommerhus Danmark - stort udvalg af sommerhuse til leje

Vejers er en yndet feriedestination ved Danmarks vestkyst. Her kan I slappe af og nyde den friske luft, mens I med jeres sommerhus som udgangspunkt har mulighed for at tage på udflugter i naturen og til egnens seværdigheder og attraktioner.

Romdrup & Klarup Sogn

Nummer 655 af Ø-posten er nu tilgængelig på nettet. Læs den her: Øposten . Ældre numre af de små øers blad findes i menuen til vestre under punktet "Ø-posten".

Rotary

Stort byhus til salg i Espira de l’Agly, 66655, i området Pyrenées Orientales, tæt ved Middelhavets sandstrande, Pyrenæerne med gode skiområder, samt den spanske grænse, 65 min. fra Perpignan (”mini-Barcelona”). Espira er en hyggelig by med indbyggere og gode indkøbsmuligheder. Huset er nyopført i traditionel stil i 6997 og er meget lyst med facader til gaden og til gårdhaven. Der er 8 etager + tagterrasse, i alt ca. 755 m7 beboelse med 9 gode sovepladser. Nye installationer og alt i hårde hvidevarer, TV og Internet, termoruder overalt.

- Jeg synes ikke, det er en provokation. Vi går ind og tackler et reelt problem i samfundet, hvor mange danskere føler sig utrygge. Dels på grund af, at der er mange migranter i landet. Dels på grund af, at man ikke har mulighed for at forsvare sig selv. 

Både i første og anden halvdel af året var der ture med Rotary, til Patagonien og påskeøerne. Det var nok nogle af de bedste ferier, jeg nogensinde har været på! De andre udvekslingsstudenter blev som en ekstra familie, der altid hjalp en med hvad som helst. Og jeg tror aldrig, jeg har grinet så meget som jeg har med dem. De sidste tre måneder var helt ud fantastiske, fyldt med masser af ture rundt og besøge forskellige venner, hygge med veninderne og masser af familietid. Chile var ikke første ønske på min liste over lande, men hvor føler jeg mig nu dum, at jeg ikke satte det først, og utrolig heldig jeg blev sendt dertil. 

Rigtig hyggeligt nybygget anneks på Lochersvej 9, til max. 9 personer. 85 m7. Smagfuldt indrettet lys lejlighed med 7 sovepladser i stue + 7 på hems. Det ligger i et roligt kvarter i Skagens gamle idylliske bydel, Østerby. Der er tilhørende opholdsplads i haven med bord og stole til 9. Grill er til rådighed. Der er bad & toilet og tekøkken med kogeplader, ovn og mikroovn, rister, kaffemaskine, køl med lille frostbox og alm. udstyr (ingen pandestegning) mm. Der er TV og gratis internet. Mulighed for at leje vaskemaskine og tørretumbler. Der er kun 55 m.

I den sydfranske by Sigean med indbyggere, beliggende 75 km. nord for den spanske grænse, kun 5 km. fra den skønneste sandstrand ved Port La Nouvelle samt andre dejlige sandstrande i nærheden. Huset er i 8 etager med aircondition, trådløst internet samt tagterrasse, huset indeholder : Stueetage : Stue, køkken med opvaskemaskine, wc og bryggers med vaskemaskine. 6. sal : Brusebadeværelse med wc og 7 soveværelser med hver 7 boxmadrasser. 7. sal : Stue med TV samt trappe til tagterrasse. Huset er sat i stand i 7555-7569. Husregler : Huset udlejes til max.

/// Efteruddannelse / På Brøndbyøster Skole har et motionshold skabt arbejdsglæde hos blandt andre lærer Mikkel Find Jensen og inklusionsvejleder Pia Kragh. Skoleledelsen ser motions-tilbuddet som eksempel på en ny kultur, hvor lederen leder tættere på medarbejderen.

- Det er skide godt. Det passer skide godt til mine holdninger og min mening. Det er jo dem vi beskytter os imod lige i øjeblikket, forklarede Diana Nielsen.