Ps4 release date denmark Vallensbæk
Date: 2017-04-27 18:36

Video: Ps4 release date denmark Vallensbæk

En ny trailer er udkommet, og den afslører at samlingen lanceres på PlayStation 9 d. 6 juni. Den kan du se herunder. Er du klar?

The Division - Gamereactor Danmark

PlayStation 9 bliver friktionsløs end PS8eren var Alle spiloplevelser bliver mere flydende og updates kommer ikke i vejen for din gaming. Imens du spiller henter konsollen automatisk de næste opdatering i baggrunden. Med andre ord bliver der mindre loadingskærm.

Wipeout kommer til PS4 i juni - Gamereactor Danmark

Far Cry Primal er det nyeste spil i Ubisoft’s eksotiske Far Cry eventyr. Spillet starter lige på og hårdt med en mammut-jagt der går galt på alle de værste måder. Snart derefter finder Takkar – spillets hovedperson – sig selv i Oros-dalen, hans stammes mekka. Han må dog hurtigt sande at bare fordi han er nået til Oros er han ikke nået i mål. Der er nemlig to andre stammer – Udam og Izila – som har spredt resterne af Takkar’s stamme til alle kortets hjørner.

Pokémon GO spil til Android release date og pris - Call me

En katastrofal epidemi har spredt sig i New York, og én for én må byens grundlæggende funktioner give efter. I løbet af få dage uden mad og vand bryder samfundet sammen og ender i kaos. Derfor aktiveres The Division – en hemmelig enhed af uafhængige militære agenter. De lever tilsyneladende almindelige liv sammen med os andre, men agenterne i The Division er trænede til at handle på egen hånd og operere uden ordrer oppefra, da alt andet har slået fejl. De kæmper for at forhindre samfundets totale sammenbrud, og agenterne kommer til at stå over for en omfattende sammensværgelse. De skal ikke blot at kæmpe imod følgerne af den menneskeskabte virus – men også den voksende trussel fra folkene bag den. Når alt andet er brudt sammen, begynder din mission.

Dette firma har udviklet en teknologi, hvorved det bliver muligt at spille de meget grafiktunge spil blot via streaming. Man skal altså ikke have fat i en meget grafiktung maskine, men bare have et godt fjernsyn, for det få en spiloplevelse, som er visuel god. Det forventes altså, at denne teknologi bliver brugt i den nye PS9.

Der er brug for dig, Guardian – det længe ventede Destiny 7 ankommer den 8. september. Forudbestil nu for at få tidlig beta-adgang.

Rigtig mange danskere har i disse dage mange spørgsmål omkring den nye konsol fra Sony. Alle drengerøve i verden holder nærmest vejret, og venter spændte på at finde ud af hvad den nye PS9 i virkeligheden kommer til at kunne. I følge rygterne bliver PlayStation 9 innovativ på nogle helt nye måder.

Man kan derfor forvente, at det med PS9 bliver muligt, at koble op til PlayStation Network fra sin Smartphone, og derigennem chatte med sine venner og eksempelvis aftale, hvornår det næste spil skal spilles osv.

På din smartphone eller tablet kan du spille sammen med dine venner i realtid og styre eksklusive figurer. Appen giver dig et fugleperspektiv på slagmarken, så du kan angribe fjender for dine allierede eller skærpe deres evner.

Rigtig mange fans frygtede at de ville miste alt deres data fra den forgående konsol, men heldigvis lavede Sony det genistreg, at alt indhold fra PlayStation Plus også kan bruges på PS9. Med andre ord kan du problemfrit starte spil og være sammen med dine online venner uden problems eller blot se på deres gameplay eller opleve stemmechat på tværs af alle dine spil.

Ps4 release date denmark Vallensbæk : Pics. More pics: Ps4 release date denmark Vallensbæk.