Matchmind dk Bornholm
Date: 2017-03-01 17:09

Video: Matchmind dk Bornholm

Vores kunde i Ballerup har travlt - derfor søger Hartmanns medarbejdere, som har en forståelse for reparation samt service af elektrisk værktøj.

Ledige stillinger

Du får en spændende udfordring, hvor du er en del af vores nyetablerede disruption-gruppe. Du får . udbygget dine kompetencer inden for forretnings- og markedsudvikling samtidig med du bruger din faglighed til at udfordre os på vores eksisterende forretning inden for forskellige områder.

JKS er et landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau

Trives du med en stor kontakt rettet mod kunderne og ansvar for dine medarbejderes trivsel i hverdagen? Vil du bygge serviceafdelingen op i AB-ELCO og sætte dit eget præg på kulturen, så er det dig vi søger.

Mit 3F - Mit 3F selvbetjening

Er du uddannet automatikfagtekniker, industrielektriker eller har du en lignende relevant uddannelse? Kunne du tænke dig at indgå i et team af motiverede erfarne og dygtige kollegaer, der brænder for BonBon-Land? Har du gode samarbejdsevner og kan dokumentere min.

Hartmanns i Næstved søger stabile truckførere til vores kunder, som er beliggende i Øst-, Vest-, Syd- og Midtsjælland.

“There is a unique culture at Hartmanns – with room for everyone to be themselves. This spills over on to job satisfaction, and inspires to go that extra mile. It is fantastic to be part of a corporation like this one.”

JKS Career giver sig tid til at komme til bunds i tingene. De ser, hvad man kan. Og hvem man er som person. Det gjorde også en forskel ved jobsamtalen, hvor Anja fra JKS Career tog del som bisidder. Faktisk kigger hun stadig forbi og spø rger, hvordan det gå r, nå r hun er på virksomheden.

Vi søger derfor 9 ambitiøse studerende, med overbygning inden for IT, Jura, Antropologi (eller Sociologi) samt . i afsætning, der med passion og vindermentalitet vil være med til disrupte og udvikle Hartmanns.

Hartmanns søger en ambitiøs og forretningsorienteret Senior Recruitment Consultant, som vil sætte Hartmanns på rekrutteringskortet i Jylland.  Du får base på vores kontor i Fredericia, hvor du arbejder med rekrutteringsopgaver og projektansættelser.

Til Asendia i Herlev søges en ansvarsbevidst og fleksibel serviceprofil til alsidig og varieret deltidsstilling. Du får mulighed for at sætte dit præg på tingene og gøre en forskel på en lokal lokation med i alt 8 ansatte.