Single sign on Sorø
Date: 2017-04-29 06:36

Julie Hendel er en kreativ sjæl med bevægelsesglæde og som kan lide at afprøve sig selv igennem forskellige bevægelsesformer. Hun har . dyrket slackline, klatring og thai-boksning, og har udviklet sin egen intuitive akroyoga-stil med fokus på balance og teknik. Hun elsker at gå grundigt til værks og forstå detaljerne, og så har hun en stor forkærlighed for alt, hvad der er fransk. Hun har undervist i akroyoga i KBH siden 7569 og er ved at uddanne sig til beklædningsdesigner på KADK.

Find Duer på DBA - køb og salg af nyt og brugt

På kurset filmer vi øvelser inkl. forklaringer, disse uploades til en fælles onlinebank så alle kan tilgå materialet efterfølgende til brug i egen forberedelse og undervisning.

Svømning for begyndere (vinter) - Gerlev Idrætshøjskole

Parkour er ikke længere nyt, og de fleste har hørt om fænomenet eller ligefrem stiftet bekendtskab med det – specielt børn og unge. På dette kursus sætter vi fokus på simpel formidling af parkour i den daglige undervisning – formidling som alle idrætslærere nemt kan få ind under huden. Vi har modtaget gode evalueringer og masser af gode råd fra sidste års glimrende kursus på BGI Akademiet en afgørende praktisk ændring er at vi i år har skåret ind til benet og kogt kurset ned til en enkel intensiv dag efter ønske fra mange deltagere.

Kroning International Antikvarboghandel

Move Academy is an intensive and mind provoking week-long exploration of the diversity of movement in general and of your movement practice in particular.

Meet Local Swingers Fast with SDC!
Sign up with Swingers Date Club today and become part of the world’s largest international swinging lifestyle community! Find local swingers in your area fast with our huge database of real couples looking for someone just like you. Since 6999 SDC has helped sexy couples connect and explore their erotic fantasies with our great features like Speed Dating, Travel Events, Swinger Parties (public and private), Voyeur Cam, Blogs, and much more. With over 8 million members worldwide, you will find exactly what you’re looking for with SDC! Sign up for a free trial account today.

Kurset omfatter 68 lektioner i vandet og andre aktiviteter på højskolen i form af ture i omegnen, foredrag , sang og samvær med andre kursister.

På  Fra vandskræk til vandglæde  bruger vi  Gerlevmetoden , der gennem enkelte øvelser hjælper dig til at opnå tryghed i vandet. Trygheden er fundamentet, der gør det muligt at lære at svømme. Du lærer at  kontrollere din vejrtrækning , og du lærer teknikker til at opnå  tryghed og glæde ved vand. I mere end 75 år har vi hjulpet kursister af med deres vandskræk uanset alder og færdigheder.

På SommerGospel er der undervisningstilbud til alle – lige fra nybegyndere til erfarne korsangere, gospeldirigenter, solister, musikere og nodeanalfabeter. 
Eneste forudsætning for deltagelse er lysten til at være med!

Onsdag er en særlig dag, hvor vi er på tur fra ca. 66 – og spiser frokost og drikker eftermiddagskaffe i en skov, ved en strand eller hvor temaet bringer os hen. Onsdag aften slutter vi af med en rigtig hyggelig grillaften i Gerlev´s Legepark.

Dobbeltværelse: kr.
Enkeltværelse: kr.
* Du får 75 % rabat, hvis du er medlem af Ældre Sagen

Single sign on Sorø : Pics. More pics: Single sign on Sorø.