Kontakt bilka dk Assens
Date: 2017-03-01 18:45

Video: Kontakt bilka dk Assens

Tankefuld er et stort anlagt, visionært og super bæredygtigt Boligområde i Svendborg. Fyns almennyttige Boligselskab står i spidsen for et projekt bestående af 67 boliger. Der bygges 9 forskellige boligtyper, på 88 665 m² i både 6, 7 og 8 plan, samt et fælleshus på 655 m².

Er du ung og søger en penneven

Afdelingens rækkehuse ligger på Søgårdsvej med kort afstand til Ringe Sø. Her er mulighed for en smuk tur rundt om søen. De fritliggende huse har store kældre, og til alle lejemål hører haver.

Punkt 1 er åbnet i Assens

Ullerslev Boligselskabs nyeste bebyggelse på 69 rækkehuse, som alle er 8-værelses, på henholdsvis 89 m² og 98 m². Moderne boliger som ligger centralt i forhold til indkøb, kirke og Ullerslev centrum.

Forside - HD Ejendomme Bolig

Afdelingen er en del af en karrebebyggelse ved Vindegade og Klostervej, lige i Odense centrum. Alle byfaciliteter, banegård, rutebilstation, teater . er indenfor synsvidde. Alligevel er der pæne udendørs opholdspladser i karreen.
Afdelingen består både af etageboliger og nogle renoverede lejligheder i en fin ældre byejendom.

Ejendommen er centralt placeret i Silkeborg Midtby, og kun få meter til gågaden. Hostrupsgade er en særdeles trafikeret gade, hvor der er stor kundestrøm. Lejemålet ligger også tæt på offentlige transportmidler samt offentlige parkeringspladser. Der er parkeringspladser i ejendommens gård, efter nærmere anvisning.

Vi beregner turens pris pr. kørt km, dog er der en mindstepris pr. tur. Vi beregner km-afstanden ud fra den kortest mulige rute afrundet til nærmeste hele kilometer. Km-pris og mindstepris pr. tur kan reguleres én gang om året. Den aktuelle pris kan findes via /flexbestilling. Ved kørsel til øer, hvor der indgår færgetransport, betaler kunde og eventuelle ledsagere egen færgebillet.

Se en videopræsentation af HD Ejendomme. Her fortæller vi om hvilke fordele der er ved at bo ved os vi samler på glade lejere.

Ejendommens lejligheder er af forskellige størrelser, enten 7, 8 og 9-værelses, med individuel udformning og placering både i stueplan, på 6 og 7. sal. Lejlighederne har enten egen gårdhave (stueetagen) eller adgang til svalegang, som også kan bruges som altan. Hovedparten af lejemålene har vinduer og udsigt til hovedgaden.

Bofællesskabet er baseret på:
at opbygge og fastholde en boligform, der indebærer kontakt beboerne imellem til fælles gavn og glæde, herunder arrangement af fælles aktiviteter og lignende.

Afdelingen er beliggende tæt ved skønne grønne områder, og lejlighederne i Årslev ligger i gå-afstand til Svendborgbanen. Ydermere har afdelingen 8 ældrevenlige boliger beliggende i Ferritslev, hvor kommunen har vistitationsretten

Kontakt bilka dk Assens : Pics. More pics: Kontakt bilka dk Assens.