Single dk telefon nummer Samsø
Date: 2017-02-28 23:24

Sig at du købte det, men at det ikke er aktivt. Giv så lidt information som muligt, eftersom de ikke må spørge ind til det. Det er jo reelt en normal ting, at have internettet klar, hvis man en dag skal bruge det, ligesom at have et TV som 8775 ikke er tilsluttet 8776 ikke er så super underligt.

FAQ - Farvel LicensFarvel Licens

Sådan et stykke papir lader man bare være med at udfylde. Du har jo betalt, og varen er din. Hvis jeg køber noget på nettet og de forlanger man laver en konto, skriver jeg til dem at de desværre lige har mistet et salg. Nogle gange kan det så godt lade sige gøre at handle alligevel.

Gratis formidling af jagt

En anden ting jeg bemærkede, er at et TV faktisk ikke er licenspligtigt hvis det IKKE er tilsluttet noget til at modtage TV-signal (. antenne eller set-top boks). Jvf. §76 stk. 6.

Soundvenue - bliv inspireret

Hvis din internet udbyder, har vidregivet dine oplysninger, er dette et lovbrud og du kan retsforfølge dem.
De har (som alle andre) ingen pligt til at oplyse nogetsomhelst til licens.
På ingen måde må virksomheder oplyse eller give adgang til deres kundekartotek det er kun Skat og politiet (forudsat en dommerkendelse), der må kræve adgang til den slags registre.
DR licens er en privat virksomhed (politisk farvet og får penge fra statskassen) som privat virksomhed, kræver det de anlægger sag mod dig OG en dommerkendelse, før deres advokat overhovedet kan få adgang til kundekartoteker .

Jo, LicensKaj må netop gerne kigge ind af dit vindue fra offentlig vej eller område for at se om du har et TV eller andet licenspligtigt kørende.
Se Bekendgørelse om Licens og lad være med at udtale dig skråsikkert om noget du ikke ved noget om.

Hej,
Jeg fik en opringning fra DR Licens, hvor de spurgte om de klassiske spørgsmål, hvor de eneste jeg kommer til at sige 8775 ja 8776 til, er når han spørger om vi har internet. Der svarer jeg, at vi kan fange universitetets internet. Det det eneste, som jeg husker jeg siger ja til. Hvorefter han siger fint, så vil jeg ikke forstyrre mere. Jeg troede jeg var sluppet, men de har så udfra samtalen noteret, at jeg har et licenspligtigt apparat.
Det har så resulteret i et brev om opkrævning, som er kommet ind af døren nu her idag.

Dermed burde det faktisk være ulovligt for en licensinspektør at tilmelde husstande licens, da han ikke kan dokumentere at et TV rent faktisk er tilsluttet (medmindre der altså vises en TV-udsendelse).

Hej Lars
Vi skal flytte om lidt til et hus, hvor et vindue i stuen vender ud mod vejen. Hvor langt må licensmanden egentlig bevæge sig på éns grund? Må han kun gå fra vejen til hoveddøren, eller må han gerne gå hen til det vindue mod vejen og kigge ind?
Et andet spørgsmål: Er en computer i sig selv licenspligtig? Hvad hvis man hævder at der ikke er internetadgang på den? ¨
Jeg håber selvfølgelig aldrig at få besøg af ham på den nye adresse, men du hjalp mig sidst han kom forbi, så det skal nok gå alligevel 😉 Vi har nu levet 8 år som licensnægtere 😀 De kr. kan man altså godt finde noget sjovere at bruge på.

DR kan ikke lovligt kræve information af private firmaer. Så nej, det kan ikke lade sig gøre uden en dommerkendelse, og sådan en får de ikke. 🙂

deres svar var så at jeg havde tilmeldt mig den xx(kan ikke lige huske den dato de skrev) og at jeg havde oplyst jeg var licens pligtig. og at man ikke kunne afmelde sig med tilbagevirkning. så jeg skal stadig betale de ca. 8555.