Søg venner på facebook Faaborg-Midtfyn
Date: 2017-04-21 18:36

Video: Søg venner på facebook Faaborg-Midtfyn

Jeg skjuler det faktisk ogs 779 , synes bare ikke at det rager andre, pr 798 ver at skule s 779 meget som muligt (civilstatus, billeder osv) synes det er privat!

Beskyt dig selv på Facebook | Forbrugerrådet Tænk

Synlighed på Google
Hvis man Googler dit navn vil søgemaskinen automatisk finde en begrænset udgave af din Facebook-profil, som viser de oplysninger du har angivet folk kan se via en søgning. Hvis ikke du har angivet nogle kriterier, vil en Google-søgning . vise dit profilbillede, hvem du er venner med på Facebook og hvilke Public Profiles du er fan af. Under menuen Søg kan du ændre indstillingerne og undgå at blive vist i en Google-søgning, og andre søgemaskiner. For at deaktivere denne funktion skal du fjerne fluebenet i "Opret et offentlig søgeresultat for mig",  derved blokerer du søgemaskine-indeksering for din Facebook-profil.

Hvem ejer dine billeder på Facebook? | Forbrugerrådet Tænk

Hej.. Er det ikke muligt at gøre sin venne liste , kun synlig for mig? Altså således at jeg ikke deler, hvem jeg er venner med?

C-cure - Sikkerhed på Facebook

Jeg ville i hvert fald foretrække om jeg selv bestemte, om mine Facebook-venner kan se hvornår jeg lige kigger forbi Facebook eller ej.

Hej Louise.
Jeg har mistet overblikket over, hvem der har spurgt om hvad. Hvis dit spørgsmål fortsat ikke er besvaret, kan du finde hjælp her: http:///help. Facebook har desværre lukket for adgangen til direkte spørgsmål.

Hej Jack.
Det er desværre ikke noget jeg kan hjælpe med. Prøv i stedet at kontakte Facebook. Det kan også være, at du kan finde svar på dit spørgsmål her: http:///help

Men selvom man er nysgerrig efter at vide, hvem der besøger ens side på det sociale netværk Facebook, giver det ikke andet end problemer at installere de applikationer der efter sigende skulle kunne vise det. Applikationerne er fup og fiduser, udelukkende lavet af cyberkriminelle, der er ude på at tjene nogle hurtige penge. Sådan lyder det fra it-sikkerhedsfirmaet Trend Micro, der netop har identificeret 75 falske ”hvem besøger min profil”-applikationer på Facebook.

Hej:)
Når jeg tilføjer billeder til mine albums ønsker jeg IKKE at disse automtisk også skal kunne ses på min timeline og i mine venners notifikationer. Hvordan pokker undgår jeg dette? Jeg har prøvet at slette opslaget på min timeline med det samme, men mine venner får stadig meddelelser hver gang jeg uploader nyt.

Hej Magnus
Helt rigtigt. Hvis man fortryder , at have skrevet 8775 Tillykke 8776 på en vens status, fordi det pludselig vælter ind med notifikationer kan man enten gøre som på dit screen shot eller vælge 8775 Stop med at følge opslag 8776 på selve statusopdateringen / billedet / whatever.
Tak for input Magnus! 🙂

Hej Sarah.
Har du anmeldt ham / hende korrekt? Facebook har skrevet en guide her: http:///help/679765569858759

Søg venner på facebook Faaborg-Midtfyn : Pics. More pics: Søg venner på facebook Faaborg-Midtfyn.