Søger venner aalborg Bornholm
Date: 2017-04-21 04:12

Video: Søger venner aalborg Bornholm

PULS, en ny døgnrytme lampe som PLH har været med til at designe, blev præsenteret i går på Lysets Dag. Den er udviklet i samarbejde med Servicecentret på Rigshospitalet – Glostrup og Luminex Lightcare til brug på hospitaler, og imødekommer det store fokus, der er på lysets indflydelse på mennesket. Hvordan virker dagslysets rytme på mennesket og hvilken helende eller stimulerende effekt har det på vores velbefindende?

Kalender - KFUM-Spejdernes spejdernet

PLH Arkitekter arbejder bredt indenfor områderne erhvervs-, kultur- og sundhedsbyggerier, workplace design, skoler, boligbebyggelser, renoveringer og infrastruktur. Vores målsætning er at forbedre brugernes livskvalitet gennem design. Vi arbejder helhedsorienteret med fokus på brugernes identitet, øje for stedets kvaliteter og respekt for projektets økonomiske ramme. For PLH er bæredygtighed ikke blot et spørgsmål om energioptimering – men vi arbejder seriøst og ambitiøst med bæredygtighedsbundlinjer på både det menneskelige, det sociale og det miljømæssige område.

Er du ung og søger en penneven

Vi oplever en stor tilgang af opgaver og har brug for flere dygtige medarbejdere, der kan indgå i vores projekteringsteams på igangværende og kommende byggerier.

Niels_Blok - jens

At være rotarianer sætter dig i forbindelse med forskellige grupper fagfolk, der deler din vilje til at ville give tilbage. Over et måltid eller en kop kaffe, eller endda online, vil du kunne:

Stillingen som bæredygtighedsansvarlig indebærer, at du deltager aktivt på tværs af alle projekter, der projekteres hos PLH, og kan vejlede om og forstå at balancere de forskellige kriterier i de mange certificeringer, så vi opnår et bæredygtigt kvalitetsbyggeri, der stiller både bygherre og brugere tilfredse. Du skal også udarbejde og tilpasse vores generelle bæredygtighedspolitik, så den understøtter vores overordnede målsætninger og øvrige aktiviteter på området. Samtidig skal du være primus motor på initiativer, der kan fremme vores interesser på bæredygtigheds-området eksempelvis via foredrag og andre udadvendte aktiviteter.

Vi er på nuværende tidspunkt 98 medarbejdere, der lægger vægt på at have en uformel tone og tværfaglig synergi på tegnestuen.

Vi er et team på i alt 57 medarbejdere, der lægger vægt på at have en uformel, tværfaglig arbejdsplads, hvor kommunikationsafdelingen spiller en essentiel rolle indadtil som udadtil.

8775 Indretningskonceptet og valg af farver, stoffer og former er inspireret af Maersk’s visuelle identitet & brand og vigtige offshore referencer 8776 , forklarer Bine Soelberg, designer på projektet.  8775 I alle aspekter, er formålet med arbejdspladsen at fremme adfærden i forhold til essensen af Maersk’s kerneværdier 8776 .

Med projektet ’Himmelhaven’ vandt den norske tegnestue Snøhetta i 7567 konkurrencen om en tilbygning til Ordrupgaard museet. Nu skal udvidelsen realiseres og PLH skal fungere som lokal arkitekt på projektet. Vi kender museet særdeles godt og spillede også rollen som lokal arkitekt på Zaha Hadid’s ikoniske udbygning, der blev gennemført i 7555.

STATIONSBYGNINGEN – hvælvinger inspireret af bregneblade og Art Nouveau
Omdrejningspunktet for planen er den ikoniske stationsbygning, der skaber en stærk visuel identitet i byen og styrker storbyatmosfæren. Bygningens udformning er inspireret af den arketypiske form, som stationsbygninger over hele verden har – hvælvingen.

Søger venner aalborg Bornholm : Pics. More pics: Søger venner aalborg Bornholm.